ADEVARURI SPIRITUALE pe care OAMENII DE STIINTA le-au si explicat


S
-a spus de multe ori ca spiritualitatea , se afla in conflict profund cu stiinta. Unele adevaruri  spirituale pana la urma pot fi recunoscute si validate de catre stiinta. 

Dictonul "Crede si nu cerceta", cu siguranta nu sunt vorbe aduse de catre fiinte de lumina , mesageri ai divinitatii.

Omul , este cel care a tiparit Biblia si a ales ce sa cuprinda si ce nu in paginile ei.Iata  parerile catorva dintre somitatile lumii stiintifice.




 1. Noi suntem fiinte spirituale intr-o calatorie umana.
  “Noi nu suntem fiinte umane care au o experienta spirituala. Noi suntem fiinte spirituale care au o experienta umana. (Pierre Teilhard de Chardin). 

Noi locuim intr-un corp fizic, dar nu suntem cu adevarat asta. Suntem energia constiintei; o constiinta energetica s-a manifestat intr-o forma fizica. Oricine a studiat si practicat calatoria astrala stie foarte bine ca viata nu este ceea ce pare.


2. Totul este o energie care vibreaza la o anumita frecventa.  “Daca doriti sa gasiti secretele Universului, ganditi-va in termeni de energie, frecventa si vibratii”  (Nikola Tesla).  
    95% din masa Universului, materia intunecata, este in prezent invizibila pentru simturile noastre si pentru instrumentele noastre. Acestea sunt frecvente vibrationale, la fel ca orice altceva pe care suntem capabili sa percepem cu simturile noastre.




3. Gandurile noastre creeaza realitatea.  “Un om nu este decat produsul gandurilor sale – ceea ce el crede,  el devine”   (Mahatma Gandhi). 
  Acest lucru se reduce, practic, la “legea atractiei”. Puterea gandirii este cheia pentru a crea realitatea. Tot ceea ce percepem in lumea fizica isi are originea in lumea invizibila, interioara, a gandurilor si convingerilor noastre.
  Pentru a deveni un maestru al destinului vostru, trebuie sa invatati cum sa controlati natura gandurilor voastre dominante, obisnuite, cum ar fi controlul asupra grijilor si sentimentelor negative. Prin controlul gandurilor voastre, veti fi capabili de a atrage lucrurile din viata pe care le doriti.

4. Timpul este o iluzie.  “Timpul este o iluzie”  (Albert Einstein). 
Credinta lui Einstein intr-o realitate solida, nedivizata, era clara pentru el, atat de mult incat a respins complet separarea pe care noi o facem. Einstein credea ca nu exista nicio diviziune reala intre trecut si viitor, ci e doar o singura existenta.
 Sufletele noastre nu mor niciodata. Doar ne schimbam concentrarea “Energia nu poate fi creata sau distrusa, acesta poate fi modificata de la o forma la alta”   (Albert Einstein).Multumita teoriei cuantice, oamenii de stiinta incep si-si dau seama ca noi nu putem muri cu adevarat. Energia nu poate fi creata si nici nu poate fi distrusa. Se poate doar schimba de la o forma la alta.



Ascensiunea sau Inaltarea,  nu implica a merge nicaieri. Ascensiunea despre care se vorbeste in atatea religii nu implica parasirea planetei, salvarea de extraterestri rai sau zborul in cer. Ascensiunea este o alegere constienta de a te angaja in evolutie. Ascensiunea este o stare de a fi. O concentrare pe constientizarea si trairea intr-o frecventa de vibratie mai inalta; sau altfel spus, e deajuns sa traiesti in bucurie si sa-ti amintesti cu adevarat de Dumnezeu si ce reprezinta EL  pentru tine si viata ta, sa simti ca esti recunoscator si n-ai sa mai iesi de pe "cale", caci nimeni nu te va mai putea pacali sa o faci.


Alege cu intelepciune.  Namaste


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu