Transformare





Învățați să aveti doar gânduri  pozitive și cum să le transformați pe cele vechi  , pentru a putea sa aveti manifestările  despre ceia ce  știți că puteți fi si ceia ce doriti.  Pentru a vă atrage mai bine în viața voastră lucruri minunate, trebuie să învățați cum să aveti gânduri mai bune - vibratie mai mare. 
 Cu alte cuvinte, dacă vrei să creezi ceva mai bun, trebuie să faci ceva diferit, ceva trebuie să se schimbe și cel mai bun loc pentru a începe acest lucru este cu mentalitatea ta.
  Îmbunătățiți-vă gândurile și obiceiurile și transformările care vor avea loc, nu vă pot ajuta decât să le urmați. Lăsați ce este vechi  să plece linistit, căci este o parte necesară pentru a putea aduce noul și, bineînțeles, a deveni mai conștienți de gândurile pe care le aveti și de vibrațiile pe care le trimiteți .  Ceea ce primiți in viata voastra , este indicator  a ceia ce daruiti, a ceia ce ganditi.

Gândul pentru ziua de azi: Este timpul să vă transformați mentalitatea și să vă îmbunătățiți obiceiurile dacă doriți ca lucrurile să se schimbe astfel încât să puteți începe să vă atrageți mai bine în viața voastră.

Asa si este


Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu